Anlita flyttstädning för ett riktigt rent kök

Bland det jobbigaste med att flytta är att du behöver städa ur bostaden. Särskilt köket med matrester, damm och fett. Ugnen ska bli skinande ren och fläkten fri från fett och olja. Förutom att även resten av bostaden ska bli ren. Det är med andra ord en god anledning att anlita flyttstädning när du byter bostad.

Anlita Qleano och få snabb offert

Det är skönt att få bort städningen som ett stressmoment under flytten. Hela bostaden måste bli ren. I städningen ingår bland annat jobbiga moment som badrummet, bakom elementen, innertaket och så naturligtvis köket. Att flytta tar mycket tid och kraft. Först måste hela bostaden gås igenom och det blir mycket att både slänga och sortera. Allt måste packas ner i lådor. Sedan ska du dessutom städa när flyttlasset har gått. Ofta kan det hela kännas tråkigt och du vill egentligen bara åka till ditt nya hem och börja flytta in. Se då till att överlåta flyttstädningen åt proffsen istället och anlita städfirman Qleano som kan ta hand om både dammsugning och såsfläckar bakom spisen. Du går helt enkelt bara in på deras hemsida, fyller i offerten och får svar inom en minut. Oavsett var du bor i landet kan du gå in på qleano och låta dem fixa flyttstädningen åt dig. Naturligtvis gör du RUT-avdrag.

Billig flytthjälp med RUT-avdraget

Om du har mycket att göra är det smart att både anlita flytthjälp och flyttstädning så att du kan koncentrera dig på ditt nya hem och vardagslivet. Har du fullt upp med jobb och familj kan en flytt göra att krafterna och orken tryter rejält. Det gäller naturligtvis också om du inte har barn eller studerar och har många tentor. Att ta hjälp med en flytt eller städning är en form av egenvård. Genom att använda RUT-avdraget för själva arbetskostnaden blir det ekonomiskt överkomligt.

Inred ditt nya kök

Medan Qleano städer ditt gamla kök, får du inreda ditt nya kök. Det är smart att verkligen tänka igenom hur du bäst ska inreda köket så att det blir lätt att laga mat och baka. Ett tips är att ställa tunga saker som köksmaskiner så att det blir lätt att lyfta dem. Om du har ett större kök kan du rent av låta bakmaskinen stå framme på en bänk.

Om du ska byta ut köksmöblerna är det klokt att bo i det nya hemmet i en vecka innan du gör dina inköp, så att du köper möbler som verkligen fungerar och tar upp lagom mycket plats.

Håll köket rent